Andre løyper

mai - 2013
  • 15. mai 2013

Resultat - Ulset Øvre 15. Mai 2013

Nok et bra løp gjennomført. Noe vind over flatene gjorde løpet tøffere en ventet, men med gode tider og stor deltakelse kan vi summere med suksess. Vinner denne gangen ble Erik Johannes Kvam på tiden 22:11 som er noen små sekunder bak tiden fra 2011 og hakket bedre enn 2012. Vi oppdaterer med bilder når de har kommet inn. Se også vår facebook gruppe

Tredje løp - Ulset Øvre (Golfbanen)

Tredje løp i karusellen går 15. mai og har start på gården Ulset Øvre ved Golfbanen. Løypa er 6km hvorav 4km er grusvei.

• 27. mai 2012

Resultat Målsjøen 22.Mai

Det var noe mager deltakelse på 5 og 10km på Målsjøen, men det var ingen ting å si på innsatsen til de som deltok. Vinner på 10km ble Ole Kristian Stav og vinner på 5km ble Asbjørn Sigstadstø. Damer 5km ble vunnet av Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. I Trimklassen var deltakelsen god med hele 15 deltakere.

• 16. mai 2012

Løpskarusell ved Målsjøen 22. Mai 2012

Neste løp er ved Målsjøen, nærmere bestemt Tangen gård. Løpet har to løyper, 10km og 5km.