Målsjøen

• Resultat - Målsjøen 24. mai 2017

Kristoffer By Vollset og Morten Åge Storrø til topps på henholdsvis 5 og 10km ved målsjøen.

• Resultat - Målsjøen 18. mai 2016

Bra deltakelse på årets 4. løp. 2 x Ingebrigtsen, Sigstadstø og Selvnes stakk av med seieren i sine respektive klasser. Eirik og Håkon Selvnes tok seg også inn på 2. og 3. plass på topplisten.

• Resultat - Målsjøen 20. Mai 2015

Ola Oanes Solbakken(18:03 5km), Ragnhild Røsbjørgen(22:49 5km) og Håvard Høiaas(37:02) vant sine distanser/klasser under løpet på målsjøen. Gratulerer!

• Resultat - Målsjøen 14. Mai 2014

Fint løpevær og gode tider kan sies om løp nummer 4 i 2014. Terje Olsen stakk av med seieren på sterke 34:11

• Målsjøen 14. mai 2014

Neste løp smeller i gang på Tangen gård, ved Målsjøen. Her er det valgfri løype 5 eller 10 km.

• Resultat - Målsjøen 21. Mai 2013

Det var også denne gangen Erik Johannes Kvam som stakk av med seieren med 37:01 på de 10 kilometerne rundt langvatnet. Kortløypa var det Jan Magnus Røsbjørgen som forserte raskest på tiden 18:39. I lett regnvær fullførte 6 mann 10 km og 6 stykker valgte 5 km, noe lavere deltakelse denne gangen, vi legger skylden på været og går for rekorddeltakelse på de to siste løpene.

• Resultat Målsjøen 22.Mai

Det var noe mager deltakelse på 5 og 10km på Målsjøen, men det var ingen ting å si på innsatsen til de som deltok. Vinner på 10km ble Ole Kristian Stav og vinner på 5km ble Asbjørn Sigstadstø. Damer 5km ble vunnet av Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. I Trimklassen var deltakelsen god med hele 15 deltakere.

• Fjerde løp - Måølsjøen 22. Mai 2013

Neste løp er ved Målsjøen, nærmere bestemt Tangen gård. Løpet har to løyper, 10km og 5km.