Ulset Øvre

• Resultat Ulset Øvre 10. mai 2017

Som alltid hyggelig på Ulset Øvre, med god løping. Best ble Magnus Telebond på 21.00 som holder til en sterk 4. plass gjennom tidene Vinner i dame klassen ble Marte Lien Johnsen på den sterke tiden 25.32

• Resultat Ulset Øvre 11. mai 2016

Ny løyperekord, stor deltakelse sol og vaffel. Mosjonskarusellen på sitt beste. 42 deltakere.

• Resultat Ulset Øvre 13. Mai 2015

Ny rekord på Marius Gjeving, som smadret Eirik Telebond sin tidligere rekord med hele 3 sekunder. 26 deltakere trosset kald vind og regn for å haste seg rundt Bostad.

• Resultat Ulset Øvre 7. Mai 2014

Ny rekord og stor deltakelse da årets løp på Ulset Øvre ble avholdt. Eirik Telebond gikk av med seieren på tiden 20:56.

• Ulset Øvre - Golfbanen 7. mai 2014

Ny sjanse til å delta i løpskarusell onsdag 7. mai. Løpet har start og mål på gården Ulset Øvre ved Golfbanen. Det ryktes flott løpevær og godt med deltakelse!

• Resultat - Ulset Øvre 15. Mai 2013

Nok et bra løp gjennomført. Noe vind over flatene gjorde løpet tøffere en ventet, men med gode tider og stor deltakelse kan vi summere med suksess. Vinner denne gangen ble Erik Johannes Kvam på tiden 22:11 som er noen små sekunder bak tiden fra 2011 og hakket bedre enn 2012. Vi oppdaterer med bilder når de har kommet inn. Se også vår facebook gruppe

• Tredje løp - Ulset Øvre (Golfbanen)

Tredje løp i karusellen går 15. mai og har start på gården Ulset Øvre ved Golfbanen. Løypa er 6km hvorav 4km er grusvei.

• Bilder fra Ulset Øvre 15. Mai 2012

Se bilder fra løpet på Ulset Øvre 15. Mai 2012

• Resultat Ulset Øvre 15. mai 2012

Det var god deltakelse på løpet som ble avholdt med start og mål på gården Ulset øvre. 29 deltakere hvor 18 deltok i trim og 11 valgte å konkurere på tid. Vinner i herreklassen ble Håvard Høiaas og Ragnhild Nyhus Røsbjørgen tok hjem seieren i dameklassen.

• Løpskarusell ved Golfbanen 15. mai 2012

Neste løp arrangeres ved golfbanen i Klæbu den 15. mai. Løpet er på 6km og går rundt Bostad. Starskuddet for mosjonsklassen med tid går klokken 18:30 og trimklassen har ingen tidtaking og har start mellom 18:00 og 18:30.

Viser (1 - 10) av 15 >>