Hyttfossen

Løpet er 5,5km og består av 50/50 grus og asfalt.

Løyperekorden har Jon Arne Gaundal på sterke 17:27.

• Resultat - Hyttfossen 29. mai 2018

Det ble løpt fort på Hyttfossen. Kristian Woldvik løp inn 3 sekunder bak løyperekorden til Jon Arne Gaundal. Også en sterk juniortid av Krister Sundset. Flott vær og bra deltakelse satte en fin ramme på løpet.

• Hyttfossen 29. mai 2018

Det er klart for nytt løp. Denne gangen er vi på hyttfossen. Løypa er 5,5 km, hvorav halvparten er grus/sti og resten asfalt. Løypa er småkuppert og lettløpt. Vel møtt!

• Resultat - Hyttfossen 31. mai 2017

21 sprekinger tok turen rundt rassveita på hyttfossen. Mats Bjørgum dukket opp og vant herrer senior på sterke 17:41, Martin Aadahl og Cathrine Sigstadstø dro seieren i land i henholdsvis menn junior og dameklassen

• Resultat - Hyttfossen 25. mai 2016

Rindal stilte som vanlig med en hel armada på hyttfossen og satte nok en gang et flott preg på løpet. Årets raskeste ble Jon Arne Gaundal på 17.27 som holder til en klar løyperekord. Gratulerer!

• Resultat - Hyttfossen 27. Mai 2015

Jan Magnus Røsbjørgen, Catrine Sigstadstø, Joachim Tranvåg fikk mest fart på beina rundt den 5,5km lange løypa på Hyttfossen. 56 deltakere tok turen i regnværet.

• Femte løp - Hyttfossen 27. Mai 2015

Nytt løp onsdag 27/5 på Hyttfossen ved skotthyllbanen. Start kl .18.30 5,5 km rundt Klasåsen (3 km asfalt og 2,5 km grus/skogsvei). Rindal IL kommer igjen i år, så her blir det hard konkurranse. Håper vi kan gi dem motstand.

• Resultat - Hyttfossen 21. Mai 2014

29 startende på Hyttfossen i år. Et bra startfelt løp de 5,5 kilometerne rundt Rasveita. Vinneren ble Arnt Ingen Nilsen på 18:24 forran Terje Olsen som klokket inn på 18:26. Dameklassen ble vunnet av Guro Sundal og bland de under 15 var Tonje G. Tellugen og Sigurd Fagerholt raskest.

• Resultat - Hyttfossen 29. Mai 2013

Varmt og godt var det da Løpet på Hyttfossen ble avholdt. 24C og full sol satte sitt preg på trykket underveis. Det var i år som i fjor mange med på dette løpet. Mye på grunn av Rindals-Trolls store oppmøte. Vinner av dameklassen ble Guro Sundal på 21:42. Blandt herrene var Lars Morten Bardal raskest med 18:23

• Femte løp - Hyttfossen 29. Mai 2013

Femte løp i karusellen går på Hyttfossen. Løpet er 5,5 km og består av omtrent like deler asfalt og grus/sti.

• Hyttfossen 29. Mai 2012

Det ble stor deltakelse på løpet på Hyttfossen med 58 deltakere! Løpet gikk over 5,5km med asfalt og grus/traktorvei. Vinner i Herreklassen ble Marius Gjeving. Dameklassen ble vunnet av Kristine Solem Michelsen og Jan Magnus Røsbjørgen trakk det lengste strået i ungdomsklassen. Mange løpere fra Rindals-troll hadde tatt turen for å løpe uttaksløp til St-olavsloppet, noe som gjorde løpet veldig interessant.

Viser (1 - 10) av 18 >>