Osen Rundt

Osen rundt er en klassiker i Klæbu. Mange benytter runden til en treningstur. Traseen i løpet starter på det gamle rådhuset i Klæbu og følger veien mot Lysklett skole. Til venstre inn på Nordsetvegen venter løypas første store utfordring, Vangsmobakken.

Løypa forsetter langs Osvegen og ned Osbakken til Tanemsbrua. Nå går løypa til venstre, inn på fortauet og neste utfordring står for tur, Bakken opp til Sørborgen skole.

Nå går det nedover fortauet, tilbake til klæbu sentrum, rådhuset og mål. Løypa er totalt 6,8km.

Løypekart og stravasegment:

• Resultat Osen Rundt 2. Mai 2023

Årets første karusell løp ble arrangert i dag med Osen rundt på 6,7km under forholdsvis gode værforhold, litt kaldt men oppholdsvær. 18 stykker løp på tid og 5 trimere uten tidtaking. Aleksander Syrstad vant menn junior på tiden 30:13 Heidi Hestmark Smalås vant kvinneklassen. på tiden 24:59 Håvard Høiaas vant herrer senior på tiden 23:38

• Resultat Osen Rundt 11. Mai 2021

Endelig i gang med mosjonskarusell igjen! Vinner av juniorklassen ble Remi Andresen med tiden 30:19. Menn senior ble vunnet av Espen Værnes på 25:45. Neste løp Tirsdag 25. mai med start på Tanem grendahus.

• Resultat Rådhuset 7. Mai 2019

Da er vi igang med årets karusell. Et fint startfelt jaget rundt Osen i imponerende fart! Ella Kristiansen, Tobias Grensatad og Olve Johannes Rye ble klassevinnere. Gratuelerer!

• Resultat Rådhuset 15. Mai 2018

Varmt rundt Osen i dag. Ola O. Solbakken gikk av med en sterk seier. Nå er vi i gang! Neste løp 29. mai på Hyttfossen.

• Årets første i mosjonskarusellen 15. mai 2018

I år er det Rådhuset som sparker i gang den tradisjonsrike mosjonskarusellen. 6,7km Osen rundt er løypa.

• Resultat Rådhuset 3. Mai 2017

Fine løpeforhold og sterk løping under årets løp rundt osen. Magnus Telebond var raskest og klokket inn på 24.16, 14 sekunder utenfor top 5 listen.

• Resultat Rådhuset 4. Mai 2016

16 startende på tid denne gangen. Sterkt felt med flere gode tider. Håkon Selvnes tid 23:52 holder til en 4. plass på topplisten.

• Resultat Rådhuset 6. Mai 2015

13 konkurerende og 13 mosjonister tok turen rundt Osen. Ingebrigtsen både i herre og dameklassen trakk det lengste strået på henholdsvis 24:05 og 34:32.

• Andre løp Rådhuset 6. Mai 2015

Nytt karusell løp 6. Mai. Osen rundt med start fra Rådhuset. Trim fra kl. 18.00-18.30 Konkurranse kl. 18.30

• Resultat Rådhuset 30. april 2014

Gode tider og bra deltakelse i ruskeværet. 17 deltakere stilte til start i årets løp på Rådhuset. Raskest i dag var Ronny Ingebrigtsen på 23:46 som holder til 3.plass på topplisten. Jan Magnus Røsbjørgen kom inn på nest beste tid, 25:11 og var best i sin klasse. Raskest blant damene var Guro Sunndal på 26:20.

Viser (1 - 10) av 21 >>