Lappen

Ingvar Høiaas minneløp

• Resultat - Ingvar Høiaas minneløp 2014

Det ble satt et flott punktum for årets karusell med Ingvar Høiaas minneløp. 29. deltakere fullførte i finn stil og på gode tider i finværet. Raskest i dag var Henrik Grøseth på tiden 16:51. Noe som gir en 4. plass på topplisten for løpet.

• Resultat Ingvar Høiaas minneløp - Lappen 5. Juni 2013

Flott løpevær, gode tider og stor deltakelse preget den første utgaven av Ingvar Høiaas minneløp. Raskest rundt løypa var Nils Jakob Fløystad på sterke 16:53. Etter løpet var det premiering av karusell vinnere Eirik Johannes Kvam og Guro Sunndal, alle som har deltatt i fire løp gjennom våren og klassevinnere i minneløpet. Karusell-våren har bydd på en oppgang i deltakelsen og flott ramme rundt løpene. Vi håper så mange som mulig velger å delta også neste år!

• Ingvar Høiaas minneløp - Lappen 5. Juni 2013

Sjette og siste løp i karusellen arrangeres på Lappen 5. Juni. Løpet er 5,2 km og består av 3,2 km asfalt og 2 km grus. Løypa er veldig lettløpt, så her er det mulig å få til gode tider. I 2012 var det Håvard Høiaas som vant på 17:49 i 2011 vant Eirik Telebond på 16:45.

• Resultater Lappen 6. Juni 2012

Årets site løp og klubbmesterskap ble avholdt på lappen i år som tidligere år. Vinner av herreklassen ble Håvard Høiaas og i dameklassen var Ragnhild Røsbjørgen raskest. Disse to tok også sammenlagtseier i sine klasser.

• Løpskarusell på Lappen 5. Juni

I kveld er det Løpskarusell og klubbmesterskap på Lappen. Løypa er 5,2km og går fra krysset på lappen mot tanem og til venstre inn mot vassfjellet. Før skisenteret tar løypa ned til venstre på grusvei tilbake til start/mål.

• Lappen

KLÆBU LØPEKLUBB Løpekarusell Lappen 2011   Herrer

• Lappen - Ingvar Høiaas minneløp 2014

Sjette og siste løp i karusellen avholdes på Lappen i år som tidligere år. Løpet går onsdag 4. juni med start klokken 18 trim og 18:30 for de som vil løpe på tid.

<< Viser (11 - 20) av 22 >>