juni - 2012
  • 5. juni 2012

Løpskarusell på Lappen 5. Juni

I kveld er det Løpskarusell og klubbmesterskap på Lappen. Løypa er 5,2km og går fra krysset på lappen mot tanem og til venstre inn mot vassfjellet. Før skisenteret tar løypa ned til venstre på grusvei tilbake til start/mål.

mai - 2012
  • 29. mai 2012

Hyttfossen 29. Mai 2012

Det ble stor deltakelse på løpet på Hyttfossen med 58 deltakere! Løpet gikk over 5,5km med asfalt og grus/traktorvei. Vinner i Herreklassen ble Marius Gjeving. Dameklassen ble vunnet av Kristine Solem Michelsen og Jan Magnus Røsbjørgen trakk det lengste strået i ungdomsklassen. Mange løpere fra Rindals-troll hadde tatt turen for å løpe uttaksløp til St-olavsloppet, noe som gjorde løpet veldig interessant.

• 27. mai 2012

Resultat Målsjøen 22.Mai

Det var noe mager deltakelse på 5 og 10km på Målsjøen, men det var ingen ting å si på innsatsen til de som deltok. Vinner på 10km ble Ole Kristian Stav og vinner på 5km ble Asbjørn Sigstadstø. Damer 5km ble vunnet av Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. I Trimklassen var deltakelsen god med hele 15 deltakere.

• 26. mai 2012

Klæbu løpeklubb representert på NM 100km

Vidar Bjørgum er i skrivende stund ute på den siste mila av NM 100km som arrangeres på Malm i Nord-Trøndelag. Vidar ligger på en kjempeflott 8. plass og passerte 90km på 09:35:44.