Resultat Tanem 23. april 2014

Rekord både i antall deltakere og rekordtid. Her finner du resultatliste og bilder fra årets første karuselløp.

• 16. april 2014

Finn dine deltakelser i løpskarusellen

Utover våren publiseres resultater for karusellen tilbake til 2004. Du vil finne en side for hver løype. Vi starter med Tanem som er neste løp. Har du tilgang til resultater eldre en 2004 hadde det vært fint å få fatt på disse.

• 15. april 2014

Første løp - Tanem 23. April 2014

Første løp i karusellen går av stabelen 23. april. Og tradisjonen tro er løpet lagt til Grendahuset på tanem.

mars - 2014
  • 22. mars 2014

Løpskarusell 2014

I år som i fjor ønsker alle trimglade/ løpeglade velkommen til karusellen 2014. Vi starter på tanem onsdag 23. april. Karusellen er en serie trimløp som passer for de fleste, enten man vil konkurrere med andre, seg selv eller rett og slett ha en trivelig trim tur.

februar - 2014
  • 26. februar 2014

Årsmøte 2014

Årsmøte 6.mars kl.2000 på Hyttfossen. Innkomne forslag sendes meg innen 3.mars (eskild_bjoerk@hotmail.com)

juni - 2013
  • 25. juni 2013

Bilder - St. Olavsloppet 2013

Her kan du finne bilder som er tatt under årets st-olavslopp. Bilder mottas gjerne via instagram #klæbuløpeklubb, facebook eller mail.

• 23. juni 2013

Liveresultat st-olavsloppet 2013

Her finner du liveresultater underveis i St-olavsloppet 2013

Lagoppsett lag 1 - St. Olavsloppet 2013

Oppsettet for førstelaget er langt ut her. Det tas forbehold om endringer, men dette vil bli avtalt med de de det måtte gjelde.

Lagoppsett lag 2 - St. Olavsloppet 2013

Oppsettet for lag to er langt på vei klart. Det tas forbehold om endringer, men dette vil bli avtalt med de dt måtte gjelde. Det ser ut til å bli en fin tur fra Østersund til Trondheim i år også.

• 6. juni 2013

Resultat Ingvar Høiaas minneløp - Lappen 5. Juni 2013

Flott løpevær, gode tider og stor deltakelse preget den første utgaven av Ingvar Høiaas minneløp. Raskest rundt løypa var Nils Jakob Fløystad på sterke 16:53. Etter løpet var det premiering av karusell vinnere Eirik Johannes Kvam og Guro Sunndal, alle som har deltatt i fire løp gjennom våren og klassevinnere i minneløpet. Karusell-våren har bydd på en oppgang i deltakelsen og flott ramme rundt løpene. Vi håper så mange som mulig velger å delta også neste år!

• 2. juni 2013

Ingvar Høiaas minneløp - Lappen 5. Juni 2013

Sjette og siste løp i karusellen arrangeres på Lappen 5. Juni. Løpet er 5,2 km og består av 3,2 km asfalt og 2 km grus. Løypa er veldig lettløpt, så her er det mulig å få til gode tider. I 2012 var det Håvard Høiaas som vant på 17:49 i 2011 vant Eirik Telebond på 16:45.

mai - 2013
  • 30. mai 2013

Resultat - Hyttfossen 29. Mai 2013

Varmt og godt var det da Løpet på Hyttfossen ble avholdt. 24C og full sol satte sitt preg på trykket underveis. Det var i år som i fjor mange med på dette løpet. Mye på grunn av Rindals-Trolls store oppmøte. Vinner av dameklassen ble Guro Sundal på 21:42. Blandt herrene var Lars Morten Bardal raskest med 18:23

• 23. mai 2013

Femte løp - Hyttfossen 29. Mai 2013

Femte løp i karusellen går på Hyttfossen. Løpet er 5,5 km og består av omtrent like deler asfalt og grus/sti.

Resultat - Målsjøen 21. Mai 2013

Det var også denne gangen Erik Johannes Kvam som stakk av med seieren med 37:01 på de 10 kilometerne rundt langvatnet. Kortløypa var det Jan Magnus Røsbjørgen som forserte raskest på tiden 18:39. I lett regnvær fullførte 6 mann 10 km og 6 stykker valgte 5 km, noe lavere deltakelse denne gangen, vi legger skylden på været og går for rekorddeltakelse på de to siste løpene.

• 16. mai 2013

Fjerde løp - Måølsjøen 22. Mai 2013

Neste løp er ved Målsjøen, nærmere bestemt Tangen gård. Løpet har to løyper, 10km og 5km.